De vegades no és un lloc concret, és la suma d’imatges, impressions o llocs que ens han agradat el que forma un record… És curiós com el nostre cervell pot ajuntar-ho tot i quedar-se amb les parts positives. Quantes vegades hem anat de viatge i anys desprès, sentim aquella cançó i ens ho recorda; o mirem fotos d’arxiu i ens fa pensar la petita història que hi havia darrere.

Sigui com sigui, i de tant en tant, ens agrada ajuntar parts de les nostres escapades i mesclar-les, per crear una de nova. Una que ens faci riure, o reflexionar, o recordar…    Una mirada al mar, és això!

Feta mesclant video (Sony NEX-5) i la tècnica fotogràfica del timelapse (ajuntant fotos per donar sensació de video en moviment –el primer plano de 10 segons està fet a partir de 400 fotografies-). Les localitzacions són Palamós, Cascais (Portugal) i Eivissa.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Acerca de BonaVida

Ens encanta viatjar, la fotografia, la cuina... i la bona vida! I de postres: compartir-ho amb tothom!!!! www.bonavida.cat Nos encanta viajar, la fotografía, la cocina ... ¡y la buena vida! Y de postres: ¡compartirlo con todo el mundo! www.salydescubre.com

Categoría

Opiniones

Etiquetas

, ,