Existeixen diverses teories per anomenar a Chicago la “ciutat del vent”. Visitar-la a l’octubre ens ajuda a entendre perfectament una d’elles: el clima. Estius molt calorosos, hiverns amb temperatures de fins a 15 graus sota zero, i el vent que pot bufar amb moltíssima força, fan de la ciutat una diversió pels meteoròlegs. La tercera ciutat més gran dels Estats Units és perfecta si es vol una mica més de calma que a Nova York, però sense perdre l’esperit d’una gran ciutat americana.

L'skyline de Chicago és inconfusible.USA0209LR

No és estrany que la ciutat sigui un immens plató per pel·lícules o sèries de TV. Els seus carrers i edificis serveixen per il·lustrar la típica ciutat americana, té un aire molt familiar, però és molt difícil d’ubicar. Obres plano i tothom sap que és Chicago, però focalitzes en un punt concret i podria ser qualsevol gran ciutat.

USA0610

No em direu que LaSalle Street no us recorda a la peli de “Los Intocables”, amb els gàngsters metralleta en mano…

CH0625027LR

Un dels símbols més moderns de la ciutat, és el Millenium Park. Veritable pulmó verd, ple de jardins, amb un auditori immens per fer concerts, i l’escultura The Cloud Gate, més coneguda com “The Bean” (la mongeta), per la seva forma. Feta de plaques d’acer polit, és totalment hipnòtica, ja que reflexa tot el seu voltant…

USA0674032LR

Un altre factor que destaca a la ciutat és el metro. Conegut com “L”, aquest mitjà de transport és dels més antics dels Estats Units, i un dels més transitats. És famós per què, bona part de les seves línies passen per estructures elevades sobre el carrer. D’aquí prové el seu nom “L” (Elevated).

USA0622

                 USA0624USA0592   USA0676033LR   USA0678034LR

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

About BonaVida

Ens encanta viatjar, la fotografia, la cuina... i la bona vida! I de postres: compartir-ho amb tothom!!!! www.bonavida.cat Nos encanta viajar, la fotografía, la cocina ... ¡y la buena vida! Y de postres: ¡compartirlo con todo el mundo! www.salydescubre.com

Categoría

Chicago

Etiquetas

, , ,