DIA 6. Akaroa i els seus dofins.

Visitem el petit (literalment) poble d’Akaroa, i gaudim d’una de les experiències més al·lucinants de les nostre vides. Nedarem entre dofins a mar obert.

L’aigua està congelada, però anem a banyar-nos!!!

Els dofins de l’espècie Hèctor només es troben en aquestes aigües. Són petits i juganers, i un parell d’empreses del poble, organitzen sortides per poder-te banyar entre ells. Som grups de deu persones com a màxim, i ens porten uns 2 quilòmetres mar endins.

Les onades són més grans del que m’agradaria, el vent intensifica el fred, l’aigua està congelada, la peli «Tiburón» no ajuda, i us prometo que mai havia ficat un peu a l’aigua tan lluny de la costa, però l’experiència és brutal.

Jo cridava «flipper», i ells venien cap a mi…
Els dofins es movien rapidíssim, però la fotògrafa els caçava sense pietat (amb la càmara, és clar)

Ens prohibeixen tocar-los per normes de seguretat, però passen tan a prop que es fa difícil no allargar la mà i agafar un per emportar-te’l a casa. No se si al nostre menjador ens entraria un aquari tan gran!

Venien en grups, i jo no parava de dir-li al nostre guia: avui ja han dinat, oi?

Actualització de l’entrada:

Aquí us deixem un vídeo ja editat de la sortida i experiència de nedar amb els dofins Hèctor.

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

7 comentarios sobre “DIA 6. Akaroa i els seus dofins.

  1. Eiiii. Nois, quina sana enveja!! De moment tant sols uns dies i el viatge ja el definiu com al·lucinant. Imagineu el que us queda!
    Des de la nostre rutina diaria us enviem el millor desitg perquè seguiu disfrutant-les i alhora us animem a que continueu fent-nos somiar que som allà, al menys el temps que dura el lleguir i veure els vostres reportatges!!
    Una abraçada a tots dos de part nostreeee.
    Sílvia i Jordi.

  2. Boníssima la cara d’en Manolo al vídeo!!! Cada vegada que li passa un dofí pel costat es gira per mirar-te a tu, assegurant-se que l’has vist/gravat!!! Fa igual que els nens!!!! Jajaja!!!!

  3. Espectacular!!! Al final haureu vist tots els animalets del món !!!!
    quin color més xulo té l’aigua encara que té una pinta de estar freda, freda…
    el manel molt valent, però i la cristina?? també entra a l’aigua o no???
    molt guai l’excursió dofinera…

Deja un comentario